GEVELWERKEN


De gevel van je woning bepaalt in grote mate de stijl van je huis. Het is als het ware een visitekaartje, maar een gevel gaat verder dan enkel de looks. Zonder isolatie op je buitenmuren verliest je woning veel warmte. Door het warmteverlies slaat je verwarming sneller aan, waardoor de kosten natuurlijk oplopen.


Renoveer uw gevel.

Kurk of crepi

Dankzij gevelisolatie met crepi of kurk oogt de gevel terug mooi en net als nieuw. Alle oneffenheden worden mooi weggewerkt en het kleurengamma is enorm groot. Spuitkurk isolatie is de beste natuurlijke warmte- en geluidsisolatie. Het vermindert namelijk trillingen en vibratie van geluid in gebouwen. Daarenboven elimineert spuitkurk warmtebruggen tijdens de zomer en koudebruggen tijdens de winter.


Ontdek de mogelijkheden voor uw geveL  

 
 


Vochtdoorlatende muren voeden schimmel binnenshuis

 
 

Stenen zijn koudebruggen en jagen uw energierekening de hoogte in

 
 

Voegen tussen stenen slijten door vocht, hitte, vorst, mos en insecten.

Splits e-mailadressen met een komma.

Bescherm uw gevel

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor gevelbescherming te onderzoek.

Gevelisolatie met crepi

De buitengevel bepleisteren en isoleren is een goed alternatief zowel voor de afwerking van nieuwe buitengevels als voor de renovatie en afwerking van bestaande gevels.

Vooraleer wij met de pleisterwerken gaan starten, zullen wij eerst een analyse van de buitengevels maken. Pas na een grondige voorbereiding passen wij het juiste pleistersysteem toe.

Voor elke soort ondergrond is een pleistersysteem mogelijk. Ook het uitzicht zal meebepalend zijn welke soort zal toegepast worden.

Wij maken een offerte met een duidelijk plan welk systeem waar zal toegepast worden.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN PLAN


 
 
 
 

Gevelisolatie met gespoten kurk

Spuitkurk is niets meer dan een natuurlijke kurk, maar dan in spuitvorm. Vooral bij het renoveren van de gevel is spuitkurk een heel innovatieve toepassing: ze kan zich aan alle materialen vasthechten, zowel een bakstenen, houten of metalen gevel.

Gespoten kurk is een licht materiaal dat isoleert tegen geluid, maar ook waterafstotend en brandwerend is. Dankzij de isolerende werking van spuitkurk worden koudebruggen en condensproblemen uitgesloten en geeft u uw gevel een nieuw gezicht.

Daarnaast is kurk ook elastisch van aard: het materiaal beweegt dus wat mee waardoor scheurtjes op de gevel vermeden kunnen worden.

Spuitkurk als decoratieve bescherming


Gespoten kurk is een decoratieve bescherming op basis van natuurlijke kurkkorrels en een acrylaathars op waterbasis. Spuitkurk is volledig waterdicht maar dampopen. Terwijl spuitkurk uw gevel beschermt tegen water en wind kan deze blijven ademen. De kurklaag beschermt uw gevel tegen vocht, vuil en beschadigingen. Renovatiemeesters kan uw gevel beschermen met spuitkurk in verschillende kleuren en op de meest uiteenlopende ondergronden zoals muren, geverfde oppervlaktes, metaal, vezelcement, hout en kunststof. 

Zo is een gevelrenovatie met spuitkurk een efficiënte en betaalbare manier om uw gevel op te frissen en te beschermen.


BEREKEN RENDEMENT VOOR UW GEVEL


 
 

Erkende aannemer en asbestverwijderaar

Kwaliteit en betaalbaar

Vlotte communicatie en organisatie

 
Onze partners


Zit u met plannen?

Heeft u ideeën? 

Voor elk project en voor elke klant staat een team ter beschikking, complementair en toegespitst op de wensen van de klant en de situatie van het project. 

- Wij helpen u binnen 24u.

Geef ons een seintje en we berekenen vrijblijvend de mogelijke kosten voor uw project.   Onze teams garanderen u snelheid, flexibiliteit en kwaliteit op maat.